We zijn er bijna klaar voor

Volgende week mogen we onze eerste gasten verwelkomen in de Boshut. De foto’s die we nu op de site hebben zijn daarom ook nog niet zo supermooi. Het weer is vaak regenachtig en de inrichting moet nog wat aangekleed worden. Zodra de werkmannen zijn vertrokken komen er meer foto’s ook van de binnenzijde van de Boshut, maar hierbij alvast een voorproefje.

Vakantie midden in de natuur in België en toch heel dicht bij Nederland. Dat vind je op ons terrein. Vanaf vandaag zijn ook ons huis Boslust en het Boshuisje te reserveren.

Boslust is het huis waarin we zelf het meest verblijven. Op een kwastje verf hier of daar is het dan ook echt af. Een heerlijke geïsoleerde woning waar je wel wat werk moet doen. De kachel, warm water en ook koken, het gebeurt allemaal door het opstoken van ons grote rode fornuis. De badkamer is luxe, met vloerverwarming (ja hoor ook hier houtgestookt) en een ruime inloopdouche.

Het Boshuisje is als bed & breakfast of als extra slaapkamer te huren. Gewoon voor een leuk nachtje weg. En als je wilt, kunnen we ook nog voor je koken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *